Prijs:                €35,- p.p.  inclusief eten en drinken
Datum:           Zaterdag 9 en zondag 10 juli
Leeftijd:          Vanaf 6 jaar t/m 15 jaar

Ook dit jaar zullen wij weer een heel tof weekend vol stoere activiteiten zoals vlot bouwen en varen, boogschieten, levend stratego en nog veel meer organiseren!

Voor de jeugdleden is dit hun seizoensafsluiting maar ook alle niet leden zijn natuurlijk van harte welkom!

Programma Jeugd Survivalkamp

Het jeugd survivalkamp (JSK) zal op zaterdag 9 juli om 10:00 uur beginnen.

Bij de start zullen de kinderen in drie groepen worden opgedeeld, waarbij vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk bij elkaar zitten.
In deze drie groepen zullen ze meerdere activiteiten bij langs gaan die ieder ongeveer een uur duren. Waaronder onder andere vlot bouwen en varen, boogschieten en survivallen.

Tussendoor moet er natuurlijk ook gegeten worden dus de lunch wordt door ons verzorgd!

Na de lunch zullen de kinderen nog één ronde activiteiten hebben voordat ze beginnen met de het bouwen van hun bivak waarin ze ’s nachts zullen gaan slapen. Kinderen mogen zelf groepjes maken met wie ze willen gaan slapen maar één voorwaarde is dat niemand alleen slaapt. Om hun bivak te bouwen zullen ze touwen en zeilen krijgen zodat ze droog kunnen slapen.

Als ze hun bivak klaar hebben kunnen ze nog even vrij spelen alvorens het tijd is voor het avondeten. Na lekker te hebben gegeten staat er nog het spannende spel levend stratego op het programma voor iedereen en zal er daarna nog een spannend avondspel gespeeld worden voor de kinderen die willen!
De kinderen krijgen natuurlijk voordat het bedtijd is nog even de kans om bij het kampvuur te zitten alvorens het rond 22:00 uur bedtijd is.
Als kinderen moe zijn mogen ze natuurlijk eerder naar bed.

Zondagochtend beginnen we rond 08:00 uur met een ontbijt waarna er nog een paar toffe activiteiten op het programma hebben die we voor nu nog even geheim houden 😉
Rond 12:00 uur is het jeugd survivalkamp dan al weer afgelopen…

IMG_1116

Veelgestelde vragen

Jazeker mag dat! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Wel moeten ze even apart opgegeven worden.

Een paar weken voor de ZJK begint krijgt iedereen een e-mail waar alle informatie in staat omtrent wat je mee moet.

Nee, bij ons moet niks. Als je echt niet wilt blijven slapen kunnen papa en mama je op een afgesproken tijdstip weer ophalen.
Eventueel kan je dan ’s morgens weer gebracht worden om de rest van de activiteiten nog mee te maken.

Wel is het natuurlijk extra gezellig om te blijven slapen. Er is altijd leiding aanwezig die veel ervaring heeft met zomerkampen en je slaapt nooit alleen.

Ja, wij hebben het minimum aantal kinderen op 15 kinderen gezet omdat er anders te weinig deelnemers zijn om er een geslaagde dag van te maken.

Iedereen krijgt een factuur waar alle benodigde informatie op staat.