Voor wie?

De jeugdtrainingen zijn gericht op kinderen tussen de 6 en 15 jaar.
De kinderen zullen opdrachten krijgen waarbij ze op eigen niveau kunnen sporten. Dit zorgt er voor dat iedereen er plezier in houdt en niemand dingen moet doen die beneden of boven zijn/haar niveau zijn.
Is uw kind jonger dan 6 jaar, maar het lijkt u (en uw kind) toch leuk om een keer mee te trainen? Stuur dan gerust een berichtje via het contactformulier en dan kijken we wat er mogelijk is!

De volwassenentraining is voor 15 jaar en ouder en er is geen maximumleeftijd.

Speciaal voor beginners:
‘Survivalrun, dat is toch niks voor mij?!’
Is een zin die wij vaak horen van mensen die wel geïnteresseerd zijn maar de stap niet durven zetten om bij ons te komen sporten.
Ze vinden zichzelf vaak te oud, te dik, niet fit genoeg, etc.
Echter laat de praktijk vaak zien dat als je eenmaal begint dat het reuze meevalt; mensen die van te voren dachten dat ze dat nooit konden komen er bij ons achter dat ze veel meer kunnen dan ze voorheen hadden gedacht.
Tuurlijk, alle begin is moeilijk dat zullen wij niet ontkennen. Maar bij ons is altijd wel een hindernis te vinden die je kunt doen! Bij ons staat plezier en persoonlijk succes voorop en niemand zal je raar aankijken als een hindernis niet lukt.

 

Survival Nieuwolda Oldambt volwassenen

Wanneer?

De jeugdtrainingen worden standaard aangeboden op donderdagmiddag van 15:30 tot 16:30 uur en op zaterdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur.

De begeleide volwassenentraining wordt standaard aangeboden op op dinsdagavond van 19:00 tot 20:30, op donderdagavond van 19:00 tot 20:30 en op zondagochtend van 10:00 tot 11:30 uur.
Als u het ‘volwassenenabonnement B’ aanschaft mag u op alle momenten dat de baan open is en er een trainer aanwezig is, trainen. Dit betekent dan dat u ook tijdens de jeugdtrainingen vrij mag trainen.

Slecht weer;
Survival is een strijd tegen de elementen. Dit betekent dat we ook als het slecht weer is door gaan met trainen.
Alleen als er gevaarlijke situaties ontstaan, door bijvoorbeeld onweer of ijzel, kan er worden besloten om een training te annuleren.

Voor een overzicht van alle trainingen kunt u kijken in de agenda. Als een training wordt afgelast zal dat ook hierin verschijnen.

Waar?

We verzamelen op ons eigen terrein bij het voetbalveld van VV-Nieuwolda. Het adres hiervoor is: Noorderlaan 16, 9944 BT Nieuwolda.
Zowel bij het voetbalveld als op de parkeerplaats bij het voetbalveld (staat aangegeven met ‘P’ borden) is ruimte om je auto te parkeren of je fiets te stallen.

Extra informatie

Op dit moment hebben we (nog) geen mogelijkheden voor omkleden en douchen. Zorg er dus voor dat je voor aanvang van de training de juiste kleren aan hebt.
Op ons terrein is een plek om je spullen, zoals drinken, jassen en sleutels, neer te leggen. Dit is echter wel op eigen risico.

Enthousiast geworden?
Meld je dan nu aan via het contactformulier!