Voor wie?

De jeugdtrainingen zijn gericht op kinderen tussen de 6 en 15 jaar.
De kinderen zullen opdrachten krijgen waarbij ze op eigen niveau kunnen sporten. Dit zorgt er voor dat iedereen er plezier in houdt en niemand dingen moet doen die beneden of boven zijn/haar niveau zijn.
Is uw kind jonger dan 6 jaar, maar het lijkt u (en uw kind) toch leuk om een keer mee te trainen? Stuur dan gerust een berichtje via het contactformulier en dan kijken we wat er mogelijk is!

De volwassenentraining is voor 15 jaar en ouder en er is geen maximumleeftijd.

Er is geen grens qua conditie of kracht waar je aan moet voldoen om mee te mogen/kunnen doen aan een training. Wel is survivalrun een intensieve sport waarbij er een aanspraak wordt gedaan op je kracht en conditie. Men dient zelf in te schatten of hij/zij hier geschikt voor is.
Mocht je het niet zeker weten kun je altijd een keer komen kijken of het komen proberen. Je zit nergens aan vast en niks is verplicht!

Survival Nieuwolda Oldambt volwassenen

Wanneer?

De jeugdtrainingen worden standaard aangeboden op zaterdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur.

De begeleide volwassenentraining wordt standaard aangeboden op zondagochtend van 10:00 tot 11:30 uur en op donderdagavond van 18:30 tot 20:00 uur.
Als u het ‘volwassenenabonnement B’ aanschaft mag u op alle momenten dat de baan open is en er een trainer aanwezig is, trainen.

Slecht weer;
Survival is een strijd tegen de elementen. Dit betekent dat we ook als het slecht weer is door gaan met trainen.
Alleen als er gevaarlijke situaties ontstaan, door bijvoorbeeld onweer of ijzel, kan er worden besloten om een training te annuleren.

Voor een overzicht van alle trainingen kunt u kijken in de agenda. Als een training wordt afgelast zal dat ook hierin verschijnen.

Waar?

We verzamelen op ons eigen terrein bij het voetbalveld van VV-Nieuwolda. Het adres hiervoor is: Noorderlaan 16, 9944 BT Nieuwolda.
Zowel bij het voetbalveld als op de parkeerplaats bij het voetbalveld (staat aangegeven met ‘P’ borden) is ruimte om je auto te parkeren of je fiets te stallen.

Extra informatie

Op dit moment hebben we (nog) geen mogelijkheden voor omkleden en douchen. Zorg er dus voor dat je voor aanvang van de training de juiste kleren aan hebt.

Op ons terrein is een plek om je spullen, zoals drinken, jassen en sleutels, neer te leggen. Dit is echter wel op eigen risico.

Lijkt het je wat?
Meld je dan nu aan via het contactformulier!