Breed scala aan outdoor-activiteiten

Professionele instructeurs

Maatwerk en flexibiliteit

buitenspeeldagen

Maak van de verjaardag van jouw kind een onvergetelijk avontuur met ons survival feestje! Onze instructeurs staan klaar om de kinderen te begeleiden terwijl ze hun survivalkunsten testen op ons uitdagende parcours.

Tijdens het dit kinderfeestje kunnen de kinderen klimmen en klauteren over touwbanen, netten, balken en slingertouwen. Onze instructeurs zorgen ervoor dat ieder kind veilig en met plezier alle obstakels overwint.

Ons survival feestje is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en is perfect voor avontuurlijke en nieuwsgierige kinderen die graag de natuur verkennen. Bovendien is het een geweldige manier om kinderen te laten bewegen en fysiek uit te dagen.

Dus, als je op zoek bent naar een uniek en spannend kinderfeestje, boek dan nu ons survival feestje en geef jouw kind een verjaardag om nooit te vergeten!

Informatie

Kosten:
vanaf €10,95 p.p

Aantal Personen:
Minimaal 6

Duur:
Minimaal anderhalf uur

Leeftijd:
Vanaf 6 jaar

Locatie

Move-On Outdoor

Noorderlaan 16
9944 BT, Nieuwolda

Google maps→

Vragen?

Voor het survival feestje zijn twee verschillende programma’s te boeken:

Laten we van het kinderfeestje een avontuur maken! Samen vormen jullie één groep en gaan jullie de uitdaging aan om zoveel mogelijk hindernissen op de survivalbaan te overwinnen. Samenwerking is hierbij essentieel!

Op een kaart van de survivalbaan staan alle hindernissen aangegeven. Jullie kunnen zelf bepalen welke hindernis jullie het liefst willen doen. Als een hindernis te moeilijk blijkt te zijn, dan kiezen jullie gewoon een andere hindernis.

En dat is nog niet alles! Voor elke hindernis die jullie succesvol overwinnen, verdienen jullie een deel van een schatkaart. Samen puzzelen jullie de kaart bij elkaar om uiteindelijk de schat te vinden. Spannend toch?

In de schatkist wacht een lekkere verrassing voor iedereen. Laat ons wel van tevoren weten of er sprake is van voedselallergieën, dan zorgen wij voor iets lekkers dat voor iedereen geschikt is. Let’s go, op naar een avontuurlijk kinderfeestje op de survivalbaan!

Op jullie kinderfeestje vormen jullie één groep en gaan jullie de uitdaging aan om zoveel mogelijk hindernissen op de survivalbaan te overwinnen. Samenwerking is hierbij essentieel, dus zorg dat jullie goed op elkaar zijn ingespeeld!

Op de kaart van de survivalbaan staan alle hindernissen aangegeven. Jullie kunnen zelf bepalen welke hindernis jullie het meest uitdagend vinden. Als een hindernis te moeilijk blijkt te zijn, dan kiezen jullie gewoon een andere hindernis.

En dat is nog niet alles! Voor elke hindernis die jullie succesvol overwinnen, verdienen jullie één punt. Deze punten worden later omgezet naar “eilandjes”.

Waarvoor heb je deze eilandjes nodig? Nou, aan het eind van het parcours moeten jullie de hele survivalbaan in één keer afleggen zonder de grond aan te raken! Maar maak je geen zorgen, als sommige hindernissen toch echt wel te moeilijk zijn, mag je van tevoren jullie eilandjes op strategische plekken neerleggen zodat jullie eventueel een hindernis kunnen overslaan.

Klaar om het avontuur aan te gaan? Laten we dan snel beginnen!

Survival feestje

Maak jouw feestje onvergetelijk!

Geef het kinderfeestje van je kind een extra uitdaging en laat ze klimmen op onze boulderwand! Onze boulderwand biedt een unieke en spannende ervaring voor kinderen die graag hun grenzen verleggen. Onze boulderwand is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderde klimmers.

Klimmen op onze boulderwand is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om kinderen hun zelfvertrouwen te vergroten en hun probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. De kinderen zullen versteld staan van wat ze kunnen bereiken!

Voeg onze boulderwand toe aan het survival kinderfeestje en geef de kinderen een onvergetelijke verjaardag!

Daar krijg je honger van!

Na een spannende middag vol avontuur en plezier hebben de kinderen vast trek gekregen. Maak het kinderfeestje compleet en boek ons kampvuur-arrangement! Hierbij kunnen de kinderen na het klimmen marshmallows en broodjes roosteren boven het kampvuur en genieten van een heerlijke snack.

Ons kampvuur-arrangement is een geweldige manier om het kinderfeestje af te sluiten en de kinderen samen te laten genieten van het buiten zijn.

Buiten speeldag klimwand

Direct boeken

Veelgestelde vragen

Veiligheid staat bij Move-On Outdoor voorop. Onze instructeurs zijn ervaren professionals die zorgen voor een veilige omgeving en de juiste begeleiding bieden tijdens de activiteiten. We zorgen ervoor dat alle benodigde veiligheidsmaatregelen worden genomen en dat alle deelnemers voorzien zijn van de juiste uitrusting
Bij Move-On Outdoor hanteren we een minimumleeftijd vanaf 6 jaar voor onze outdoor activiteiten. Voor kinderfeestjes en schoolreisjes kunnen we de activiteiten aanpassen aan de leeftijd van de kinderen
Op dit moment hebben we geen toiletten ter beschikking. Wel is er een bos waar kinderen in alle privacy kunnen plassen.
Na het kinderfeestje sturen wij een betaalverzoek naar het opgegeven telefoonnummer. Dit kan met of zonder factuur, afhankelijk van uw voorkeur.

Survival kinderfeestje

Ben je op zoek naar een unieke ervaring voor een geweldig kinderfeestje in de provincie Groningen? Dan ben je bij Move-On Outdoor aan het juiste adres. Wij bieden uitdagende survival kinderfeestjes aan voor jong en oud. Bij ons ben je verzekerd van kundige begeleiding. Iedere groep krijgt een instructeur mee die de veiligheid voorop zet. Als die verzekerd is, kan het genieten beginnen!

Wat is een kindersurvival feestje?

Maak van de verjaardag van jouw kind een onvergetelijk avontuur met onze samengestelde survival feestjes! Onze ervaren gidsen staan klaar om de kinderen te begeleiden terwijl ze hun overlevingsvaardigheden testen op ons uitdagende parcours. Tijdens dit spectaculaire kinderfeestje kunnen de avontuurlijke kids zich uitleven op touwbanen, netten, balken en slingertouwen. Wij zorgen ervoor dat elk kind veilig en met enthousiasme alle obstakels overwint. Het survival feestje is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en perfect voor nieuwsgierige ontdekkingsreizigers die graag de natuur verkennen. Bovendien is het een fantastische manier om de kinderen in beweging te krijgen en fysiek uit te dagen. Dus, als je op zoek bent naar een uniek en opwindend kinderfeestje, wacht dan niet langer en boek nu ons survival feestje om jouw kind een verjaardag te geven die voor altijd in hun geheugen gegrift zal staan! We bieden twee verschillende programma’s aan, die we onderstaand graag toelichten.

Ontdek onze programma’s

Bij Move-On Outdoor bieden we 2 verschillende programma’s voor het survival feestje aan. We benoemen ze graag onderstaand:

Programma 1: € 12,95 p.p., duur: 1,5 uur

Laten we van het kinderfeestje een onvergetelijk avontuur maken! Samen vormen jullie één hechte groep en gaan jullie de uitdaging aan om de verschillende hindernissen op de survivalbaan te overwinnen. Samenwerking is hierbij van essentieel belang! Op de kaart van de survivalbaan staan alle hindernissen duidelijk aangegeven. Jullie hebben de vrijheid om zelf te kiezen welke hindernis jullie het liefst willen trotseren. Als een hindernis te uitdagend blijkt te zijn, is het altijd mogelijk om een andere hindernis te kiezen. Maar dat is nog niet alles! Voor elke hindernis die jullie succesvol overwinnen, verdienen jullie een stukje van een schatkaart. Samen zetten jullie de puzzelstukjes in elkaar om uiteindelijk de schat te vinden. Een opwindend avontuur, nietwaar? In de schatkist wacht een smakelijke verrassing voor iedereen. Laat ons van tevoren weten of er sprake is van voedselallergieën, zodat wij kunnen zorgen voor iets lekkers dat voor iedereen geschikt is. Dus laten we gaan, op naar een avontuurlijk kinderfeestje op de survivalbaan!

Programma 2: €10,95 p.p., duur: 1,5 uur

Op jullie kinderfeestje vormen jullie een hechte groep en gaan jullie de uitdaging aan om zoveel mogelijk hindernissen op de survivalbaan te overwinnen. Samenwerking is van essentieel belang, dus zorg ervoor dat jullie goed op elkaar zijn ingespeeld! Op de kaart van de survivalbaan zijn alle hindernissen duidelijk aangegeven. Jullie hebben de vrijheid om zelf te kiezen welke hindernis jullie het meest uitdagend vinden. Als een hindernis te moeilijk blijkt te zijn, is het altijd mogelijk om een andere hindernis te kiezen. En dat is nog niet alles! Voor elke hindernis die jullie succesvol overwinnen, verdienen jullie één punt. Deze punten worden later omgezet in “eilandjes”. Waarvoor hebben jullie deze eilandjes nodig? Nou, aan het einde van het parcours moeten jullie de hele survivalbaan in één keer afleggen zonder de grond aan te raken! Maak je echter geen zorgen, als sommige hindernissen echt te uitdagend blijken te zijn, mogen jullie van tevoren jullie eilandjes strategisch neerleggen, zodat jullie eventueel een hindernis kunnen overslaan.

Combineer een van de kinderfeestjes met een aanvullend uurtje klimmen!

Hebben de kids na afloop van een van de twee programma’s nog steeds energie over? Dan is het uiteraard ook mogelijk om, aanvullend op het kinderfeestje, een uurtje te gaan klimmen op onze uitdagende klimwand. Dit is een ontzettend leuke activiteit en wordt daarom regelmatig door mensen gecombineerd. Heerlijk klimmen en klauteren om het optimale uit het kinderfeestje te halen,  wie wilt dat nou niet? Wil je meer weten of het combineren van het kinderfeestje met een aanvullende activiteit als de klimwand? Neem dan even contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

De voordelen van een feestje survival bij Move-On Outdoor

Een survival kinderfeestje vieren bij Move-On Outdoor biedt tal van voordelen voor zowel de jarige job als alle gasten. Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor een feestje survival bij ons: Avontuur en plezier: Onze survival activiteiten zorgen voor een opwindend avontuur vol plezier en uitdagingen. Kinderen kunnen hun energie kwijt, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en grenzen verleggen terwijl ze genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. Samenwerking en teambuilding: Survival activiteiten bevorderen samenwerking en teambuilding. Kinderen werken samen om obstakels te overwinnen, problemen op te lossen en doelen te bereiken. Dit versterkt niet alleen hun onderlinge band, maar helpt ook bij het ontwikkelen van belangrijke sociale en communicatieve vaardigheden. Zelfvertrouwen en persoonlijke groei: Door uitdagingen aan te gaan en succes te behalen tijdens een survival feestje, krijgen kinderen een boost in zelfvertrouwen. Ze ontdekken hun eigen capaciteiten, leren omgaan met nieuwe situaties en groeien als individu. Educatieve waarde: Een survival kinderfeestje bij Move-On Outdoor biedt ook educatieve waarde. Kinderen leren over de natuur, survivaltechnieken en het belang van milieubewustzijn. Ze krijgen waardevolle kennis en inzichten die ze kunnen toepassen in hun dagelijks leven.

Survival partijtje op maat

Bij Move-On Outdoor begrijpen we dat elk kind uniek is en verschillende interesses en behoeften heeft. Daarom bieden we survival kinderfeestjes op maat aan. We kunnen het programma aanpassen aan de leeftijd, het ervaringsniveau en de wensen van de begeleiding van de kinderen. Of je nu een klein intiem feestje of een groter evenement organiseert, we zorgen ervoor dat het survival partijtje perfect is afgestemd op de jarige en zijn of haar vrienden.

Op zoek naar het leukste survival feestje? Kies voor Move-On Outdoor

Ben je op zoek naar het leukste survival feestje voor jouw kind? Kies dan voor Move-On Outdoor! Wij bieden een onvergetelijke ervaring vol avontuur, plezier afwisseling en educatie. Onze professionele instructeurs zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien en genieten van de natuur. Neem vandaag nog contact met ons op en organiseer een survival feestje dat nog lang in de herinnering van de kinderen zal blijven!

Veel gestelde vragen

Wat houdt een survival kinderfeest precies in?

Een kindersurvival feestje bij Move-On Outdoor is een avontuurlijke en spannende activiteit waarbij kinderen verschillende outdoor-activiteiten ervaren, zoals touwklimmen, hindernisbanen, oriëntatieoefeningen en meer. Ze leren essentiële overlevingstechnieken, ontwikkelen vaardigheden en werken samen in een prachtige natuurlijke omgeving. Bij Move-On Outdoor bieden we twee verschillende kinderfeestjes aan die ontzettend leuk zijn!

Is een survival kinderfeest geschikt voor alle leeftijden?

Nee, de kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 6 jaar. We kunnen het survival feestje aanpassen aan de leeftijd en het ervaringsniveau van de kinderen. We bieden activiteiten en uitdagingen die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen, zodat iedereen kan deelnemen en plezier kan beleven aan het feestje.

Is het survival kinderfeestje veilig voor de kinderen?

Absoluut! Veiligheid heeft bij Move-On Outdoor de hoogste prioriteit. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige omgeving en begeleiden de kinderen tijdens de activiteiten. We nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen en zorgen ervoor dat de ouders en de kinderen op een verantwoorde en leuke manier kunnen genieten van het survival feestje.

Direct boeken