Prijs:                Vanaf €9,95 p.p.
Personen:      Minimaal 6
Duur:              Vanaf 1 uur
Leeftijd:         Vanaf 6 jaar

Het kinderfeestje survival is speciaal voor alle kinderen die het geweldig vinden om lekker te klimmen en klauteren! Samen met een instructeur gaan jullie allemaal verschillende hindernissen bij langs waar jouw survivalskills getest worden.
Op het parcours vind je onder andere touwbanen, netten, balken en slingertouwen. De instructeur zal jullie helpen over, onder en tussen alle obstakels door te komen.

Voor het kinderfeestje survival zijn er drie verschillende programma’s te boeken:

Het kinderfeestje vormt één groep.
In deze groep proberen jullie om zoveel mogelijk hindernissen te klimmen, samenwerking is hierbij essentieel!

De hindernissen staan aangegeven op een kaart van de survivalbaan en dus kunnen jullie zelf kiezen welke hindernis jullie graag willen doen!
Mocht een hindernis nou te moeilijk blijken, dan kan dat altijd veranderd worden naar een andere hindernis.

Per voltooide hindernis verdient jullie groep één deel van een schatkaart.
Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling om de schatkaart compleet te krijgen om ze de schat te kunnen vinden.
Echter zijn er hier en daar ook nog verborgen aanwijzingen. Deze aanwijzingen helpen je om zo de code van het slot te ontcijferen.
In de schatkist zit voor iedereen wat lekkers. Mochten er bepaalde voedselallergieën zijn, geef dit dan tijdig aan en dan houden wij daar rekening mee.

Het kinderfeestje vormt één groep.
In deze groep proberen jullie om zoveel mogelijk hindernissen te klimmen, samenwerking is hierbij essentieel!

De hindernissen staan aangegeven op een kaart van de survivalbaan en dus kunnen jullie zelf kiezen welke hindernis jullie graag willen doen!Mocht een hindernis nou te moeilijk blijken, dan kan dat altijd veranderd worden naar een andere hindernis.

Per hindernis verdienen jullie één punt. Deze punten worden later omgezet naar “eilandjes”.
Waarvoor heb je deze eilandjes nodig? Nou, aan het eind moeten jullie namelijk de hele survivalbaan in één keer afleggen zonder de grond aan te raken!
Omdat sommige hindernissen toch echt wel heel moeilijk zijn, mag je van te voren je eilandjes op strategische plekken neerleggen zodat je eventueel een hindernis over kan slaan!

De kinderen krijgen per persoon of tweetal een knipkaart met 10 vakjes.
Elk vakje staat voor een hindernis. Het is natuurlijk de uitdaging om je hele knipkaart vol te krijgen!
Hoe de kinderen dit doen mogen ze zelf weten. Of ze alleen gaan, met zijn tweeën of met de hele groep, de keuze is aan hun!
Als ze de hele knipkaart vol hebben, krijgen ze van de instructeur nog een passende uitdaging om hun survivalskills echt uit te testen.

Maak jouw feestje onvergetelijk!

Ben je naar anderhalf uur nog niet moe?

Boek je feestje dan in combinatie met één van onze andere activiteiten zoals met balken, touwen en tonnen je eigen vlot bouwen, boogschieten of een extra halfuurtje vrij spelen!

Daar krijg je honger van!

Van een middag vol avontuur en plezier krijg je reuze trek. Boek daarom taart vooraf en bestel er voor na die tijd boven een kampvuur marshmallows en broodjes roosteren bij!