Maak van de verjaardag van jouw kind een onvergetelijk avontuur met ons survival feestje! Onze instructeurs staan klaar om de kinderen te begeleiden terwijl ze hun survivalkunsten testen op ons uitdagende parcours.

Tijdens het dit kinderfeestje kunnen de kinderen klimmen en klauteren over touwbanen, netten, balken en slingertouwen. Onze instructeurs zorgen ervoor dat ieder kind veilig en met plezier alle obstakels overwint.

Ons survival feestje is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en is perfect voor avontuurlijke en nieuwsgierige kinderen die graag de natuur verkennen. Bovendien is het een geweldige manier om kinderen te laten bewegen en fysiek uit te dagen.

Dus, als je op zoek bent naar een uniek en spannend kinderfeestje, boek dan nu ons survival feestje en geef jouw kind een verjaardag om nooit te vergeten!

Informatie

Kosten:
vanaf €10,95 p.p

Aantal Personen:
Minimaal 6

Duur:
Minimaal één uur

Leeftijd:
Vanaf 6 jaar

Locatie

Move-On Outdoor

Noorderlaan 16
9944 BT, Nieuwolda

Google maps→

Vragen?

Voor het survival feestje zijn  twee verschillende programma’s te boeken:

Laten we van het kinderfeestje een avontuur maken! Samen vormen jullie één groep en gaan jullie de uitdaging aan om zoveel mogelijk hindernissen op de survivalbaan te overwinnen. Samenwerking is hierbij essentieel!

Op een kaart van de survivalbaan staan alle hindernissen aangegeven. Jullie kunnen zelf bepalen welke hindernis jullie het liefst willen doen. Als een hindernis te moeilijk blijkt te zijn, dan kiezen jullie gewoon een andere hindernis.

En dat is nog niet alles! Voor elke hindernis die jullie succesvol overwinnen, verdienen jullie een deel van een schatkaart. Samen puzzelen jullie de kaart bij elkaar om uiteindelijk de schat te vinden. Spannend toch?

In de schatkist wacht een lekkere verrassing voor iedereen. Laat ons wel van tevoren weten of er sprake is van voedselallergieën, dan zorgen wij voor iets lekkers dat voor iedereen geschikt is. Let’s go, op naar een avontuurlijk kinderfeestje op de survivalbaan!

Op jullie kinderfeestje vormen jullie één groep en gaan jullie de uitdaging aan om zoveel mogelijk hindernissen op de survivalbaan te overwinnen. Samenwerking is hierbij essentieel, dus zorg dat jullie goed op elkaar zijn ingespeeld!

Op de kaart van de survivalbaan staan alle hindernissen aangegeven. Jullie kunnen zelf bepalen welke hindernis jullie het meest uitdagend vinden. Als een hindernis te moeilijk blijkt te zijn, dan kiezen jullie gewoon een andere hindernis.

En dat is nog niet alles! Voor elke hindernis die jullie succesvol overwinnen, verdienen jullie één punt. Deze punten worden later omgezet naar “eilandjes”.

Waarvoor heb je deze eilandjes nodig? Nou, aan het eind van het parcours moeten jullie de hele survivalbaan in één keer afleggen zonder de grond aan te raken! Maar maak je geen zorgen, als sommige hindernissen toch echt wel te moeilijk zijn, mag je van tevoren jullie eilandjes op strategische plekken neerleggen zodat jullie eventueel een hindernis kunnen overslaan.

Klaar om het avontuur aan te gaan? Laten we dan snel beginnen!

Maak jouw feestje onvergetelijk!

Geef het kinderfeestje van je kind een extra uitdaging en laat ze klimmen op onze boulderwand! Onze boulderwand biedt een unieke en spannende ervaring voor kinderen die graag hun grenzen verleggen. Onze boulderwand is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderde klimmers.

Klimmen op onze boulderwand is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om kinderen hun zelfvertrouwen te vergroten en hun probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. De kinderen zullen versteld staan van wat ze kunnen bereiken!

Voeg onze boulderwand toe aan het survival kinderfeestje en geef de kinderen een onvergetelijke verjaardag!

Daar krijg je honger van!

Na een spannende middag vol avontuur en plezier hebben de kinderen vast trek gekregen. Maak het kinderfeestje compleet en boek ons kampvuur-arrangement! Hierbij kunnen de kinderen na het klimmen marshmallows en broodjes roosteren boven het kampvuur en genieten van een heerlijke snack.

Ons kampvuur-arrangement is een geweldige manier om het kinderfeestje af te sluiten en de kinderen samen te laten genieten van het buiten zijn.