Breed scala aan outdoor-activiteiten

Professionele instructeurs

Maatwerk en flexibiliteit

IMG 20221007 164102 edit 205660637918097

Ontdek Het Ultieme Survival Bedrijfsuitje in Groningen

Welkom bij Move-on Outdoor, dé bestemming voor avontuurlijke bedrijfsuitjes in Groningen. Als je op zoek bent naar een unieke en opwindende ervaring om teambuilding en avontuur te combineren, ben je bij ons aan het juiste adres.

Het Survival Bedrijfsuitje in Groningen

Ons Survival Bedrijfsuitje in Groningen is ontworpen om teams uit te dagen, samenwerking te bevorderen en plezier te garanderen. Het is een onvergetelijke ervaring waarbij deelnemers zich onderdompelen in de wereld van avontuurlijke activiteiten en teambuilding. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

Survivalbaan Challenge: Onze survivalbaan is het hart van het avontuur. Teams zullen zich een weg banen door uitdagende obstakels, van touwklimmen tot modderige hindernissen. Dit is een geweldige gelegenheid om fysieke en mentale kracht te testen terwijl je samenwerkt met je collega’s om obstakels te overwinnen.

Klimwand Competitie: Wie bereikt als eerste de top van onze klimwand? Het is een leuke competitie die kracht, moed en techniek vereist. Het is ook een geweldige manier om grenzen te verleggen en te zien wie van je teamleden de beste klimmer is.

Boogschieten: Leer de kunst van het boogschieten en test je schietvaardigheden. We organiseren een vriendelijke boogschietwedstrijd waarbij precisie en concentratie van essentieel belang zijn.

Vuur Maken en Bushcraft: Ontdek de basisprincipes van vuur maken en bushcraft. Leer hoe je vuur kunt maken in de wildernis en essentiële overlevingstechnieken die van pas kunnen komen in noodsituaties.

Waarom Kiezen voor Ons Survival Bedrijfsuitje?

  • Variatie aan Activiteiten: Onze locatie biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder een survivalbaan, klimwand, boogschieten, en nog veel meer. Dit stelt teams in staat om hun vaardigheden te testen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

  • Teamwork en Samenwerking: Onze activiteiten zijn ontworpen om teambuilding te bevorderen. Teams werken samen om obstakels te overwinnen en doelen te bereiken.

  • Professionele Begeleiding: Onze gekwalificeerde instructeurs zorgen voor de veiligheid en begeleiding tijdens de activiteiten, zodat iedereen zich comfortabel voelt, ongeacht hun ervaringsniveau.

Boek Je Survival Bedrijfsuitje in Groningen

Klaar om je team uit te dagen en een onvergetelijk bedrijfsuitje te ervaren? Boek nu je Survival Bedrijfsuitje bij Move-on Outdoor in Groningen. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een dag vol avontuur en plezier!

Informatie

Kosten:
vanaf €35 p.p

Aantal Personen:
Minimaal 8

Duur:
Minimaal 2.5 uur

Locatie

Move-On Outdoor
Noorderlaan 16
9944 BT, Nieuwolda

Vragen?

Bel ons op 06-23315594

Stuur ons een mail

info@moveonoutdoor.nl

Voorbeeld programma

13.00  Ontvangst op locatie
13:15  Kennismaking met de begeleider, introductie programma en e.v.t. indeling teams
13:30 Start bedrijfsuitje
16:15 Einde bedrijfsuitje
16:30 Aanvang borrel (optioneel)
17:15 Aanvang BBQ (optioneel)

Offerte aanvragen