Start2Sur5

Heb je altijd al eens willen proeven aan de survivalsport maar ben je bang dat je conditioneel niet sterk genoeg bent?
Dan is dit iets voor jou!

In vier lessen van een uur wordt kennis gemaakt met de sport survivalrun. Hierbij word je ondersteund door een ervaren survivalrunner / -trainer die je alle tips en tricks bij kan brengen.

Er wordt op een zeer laagdrempelige manier kennis gemaakt met de sport. Dit betekent dus dat we geen zware krachttrainingen gaan doen of lange stukken hardlopen. Alle onderdelen van de trainingen zullen op de baan plaats vinden, tenzij iemand behoefte heeft aan extra uitdaging.

Er zal vooral aandacht besteed worden aan de technieken en aan persoonlijke successen. Niemand zal van je verwachten dat je na één les de hele baan kan klimmen.

Leeftijd: 18+
Data: woensdag 7, 14, 21 en 28 september
Kosten: €15,-

Na deze cursus kun je besluiten lid te worden en bij de reguliere volwassengroep te gaan trainen of besluit je dat survival toch niet de sport voor jou is.

Regels:

  • Verhinderd voor een les? Dan kan je deze inhalen op een andere trainingsdag in de maand wanneer de cursus wordt gegeven.
  • Je kan 1 keer deelnemen via het Start2Sur5 pakket, daarna zijn er mogelijkheden voor een lidmaatschap.
  • De cursus gaat door bij een minimum van 5 aanmeldingen. Ken je dus nog iemand die dit misschien ook leuk zou vinden? Stuur dit dan naar diegene door!
Survivalrun Nieuwolda

Schrijf je hieronder in!