fbpx

Wie ben ik?

Mijn naam is Tim Nieland en ik ben momenteel 19 jaar.
Ik heb veel ervaring met training geven mogen opdoen bij de survivalvereniging waar ik al 9 jaar met liefde sport (Hommes Survival & Outdoor).
In begin 2017 heb ik een stage voor havo 4 moeten doen. Hier heb ik er toen voor gekozen om mee te gaan helpen bij de jeugdtraining van Hommes survival & outdoor op zaterdagochtend. Dit was meer omdat ik al bekend was in dat vakgebied en het me wel een “makkelijke” stage leek. Op het moment van schrijven is het begin 2020 en loop ik nog steeds elke zaterdag rond op de survivalbaan en geef ik kinderen nog altijd met veel plezier les.
Afgelopen jaar (2019) heb ik ook mijn BTS (Basis Trainer Survivalrun) cursus afgerond wat betekent dat ik nu een gediplomeerd trainer ben. Hierdoor heb ik ook in dienst mogen treden als Hoofdtrainer van Hommes Outdoor.

Tevens ben ik in 2018 begonnen met het draaien van zomerkampen bij 25 Graden Noord. Dit is naar mijn idee nog altijd het beste (zomer)baantje wat er is. Ook dit jaar ben ik weer van de partij als kampleider.

Tim Nieland move-on outdoor bootcamp outdoor Nieuwolda oldambt

Behaalde opleidingen

  • BTS (Basis Trainer Survivalrun)
  • MFA (Medic First Aid)
  • Klim & zekercertificaat