Breed scala aan outdoor-activiteiten

Professionele instructeurs

Maatwerk en flexibiliteit

IMG 20230423 WA0155

De leukste outdooractiviteiten voor scholen in Groningen

Welkom bij Move-on Outdoor, dé bestemming voor outdoor activiteiten in Groningen. Als je op zoek bent naar een unieke en opwindende ervaring om teambuilding en avontuur te combineren, ben je bij ons aan het juiste adres.

Welke activiteiten bieden wij aan

Welkom bij de activiteiten voor scholen in Groningen, ontworpen om leerlingen uit te dagen, teamwork te bevorderen en plezier te garanderen. Hieronder vind je een overzicht van de spannende activiteiten die we aanbieden op onze eigen locatie:

Survivalbaan: Onze survivalbaan vormt het epische decor van dit avontuur. Teams worden uitgedaagd om zich een weg te banen door een reeks uitdagende obstakels, variërend van touwklimmen tot modderige hindernissen. Dit is de ideale gelegenheid voor leerlingen om hun fysieke en mentale kracht te testen terwijl ze samenwerken om de obstakels te overwinnen.

Klimmuur: Wie bereikt als eerste de top van onze klimmuur? Deze opwindende competitie vraagt om kracht, moed en techniek. Het daagt leerlingen uit om hun grenzen te verleggen terwijl ze ontdekken wie van hen de ultieme klimmer is binnen het team.

Boogschieten: Leer de eeuwenoude kunst van het boogschieten en test je schietvaardigheden. Onze vriendelijke boogschietwedstrijden leggen de nadruk op precisie en concentratie, terwijl leerlingen hun innerlijke boogschutter ontdekken.

Vuur Maken: Ontdek de essentiële vaardigheden van vuur maken en bushcraft. Leerlingen leren hoe ze vuur kunnen maken in de wildernis.

Dompel je klas onder in een dag vol avontuur, teamwork en nieuwe vaardigheden met onze op maat gemaakte schoolactiviteiten.

Wat kunnen wij doen op locatie van de school

Ook kunnen wij op de locatie van de school activiteiten organiseren en opbouwen. Hier wordt veel gebruik van gemaakt voor het programma Tijd voor Toekomst maar ook voor themadagen zoals bijvoorbeeld de Koningsspelen. Hieronder staat een lijst met wat wij op school kunnen organiseren.

Klimwand Opbouwen: Leerlingen kunnen hun klimvaardigheden testen en grenzen verleggen met onze klimwand, onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Mobiele Hindernisbaan: Ervaar een avontuurlijke uitdaging terwijl leerlingen obstakels overwinnen en teamwork bevorderen op onze mobiele hindernisbaan.

Vuur Maken: Ontdek de kunst van vuur maken onder begeleiding van deskundige instructeurs, terwijl leerlingen praktische vaardigheden en begrip van natuurlijke processen ontwikkelen.

Boogschieten: Verbeter concentratie en precisie terwijl leerlingen de eeuwenoude kunst van boogschieten verkennen, onder leiding van een gecertificeerde ASM-instructeur.

Sport en Spel: Geniet van diverse sport- en spelactiviteiten, begeleid door een gecertificeerde ASM-instructeur, die teamwork en gezonde competitie aanmoedigen.

Op de activiteit ‘vuur maken’ en de klimwand na, kunnen alle activiteiten ook binnen (in een gymzaal) worden georganiseerd.

Informatie

Kosten:
Neem voor een offerte contact op

Aantal Personen:
Op de school: tot 15 kinderen per instructeur
Op de hoofdlocatie: tot 50 kinderen tegelijk.

Duur:
Eenmalige activiteiten of meerweekse programma’s

Locatie

Move-On Outdoor
Noorderlaan 16
9944 BT, Nieuwolda

Vragen?

Bel ons op 06-23315594

Stuur ons een mail

info@moveonoutdoor.nl

Voorbeeld programma

13.00  Ontvangst op locatie
13:15  Kennismaking met de begeleider, introductie programma en e.v.t. indeling teams
13:30 Start bedrijfsuitje
16:15 Einde bedrijfsuitje
16:30 Aanvang borrel (optioneel)
17:15 Aanvang BBQ (optioneel)