Buiten speeldag klimwand 2

Op zoek naar een avontuurlijk en uitdagend kinderfeestje? Boek ons klimwand kinderfeestje en laat kinderen leren over teamwork, communicatie en het overwinnen van obstakels! Onze klimwand is speciaal ingericht voor kinderen die nog niet zo vaak hebben geklommen, maar ook voor de wat meer ervaren klimmer is er genoeg uitdaging!

Tijdens het klimfeestje zullen de kinderen onder begeleiding van onze ervaren instructeurs veilig de klimwand beklimmen. Ze zullen leren hoe ze moeten klimmen, welke grepen ze moeten gebruiken en hoe ze moeten abseilen.

Net als ons survival feestje is ons klimfeestje een geweldige manier om kinderen te laten bewegen en fysiek uit te dagen. Het is ook een geweldige manier om kinderen te leren over teamwork, communicatie en het overwinnen van obstakels. Dus boek ons klimwand kinderfeestje en geef jouw kind een onvergetelijke verjaardag!

Informatie

Kosten:
€10,95 p.p

Aantal Personen:
Minimaal 6

Duur:
Ongeveer 1.5 uur

Leeftijd:
Vanaf 6 jaar

Locatie

Move-On Outdoor

Noorderlaan 16
9944 BT, Nieuwolda

Google maps→

Vragen?

Maak jouw feestje onvergetelijk!

Wist je dat je ons klimwand avontuur ook kunt combineren met ons survival feestje? Boek het beste van twee werelden en maak van de verjaardag van jouw kind een onvergetelijk avontuur!

Door het combineren van het klimwand avontuur met ons survival feestje, bieden we een breed scala aan spannende activiteiten aan. Van klimmen en klauteren tot touwbruggen en netten, er is voor elk wat wils.

Dus, als je op zoek bent naar een avontuurlijk feestje dat het beste van beide werelden biedt, boek dan nu ons klimwand avontuur samen met ons survival feestje!

Daar krijg je honger van!

Na een spannende middag vol avontuur en plezier hebben de kinderen vast trek gekregen. Maak het kinderfeestje compleet en boek ons kampvuur-arrangement! Hierbij kunnen de kinderen na het klimmen marshmallows en broodjes roosteren boven het kampvuur en genieten van een heerlijke snack.

Ons kampvuur-arrangement is een geweldige manier om het kinderfeestje af te sluiten en de kinderen samen te laten genieten van het buiten zijn.

Buiten speeldag klimwand 3