Kinderfeestjes Groningen Move-On Outdoor

Kinderfeestje Groningen

De leukste kinderfeestjes van Groningen vier je bij Move-On Outdoor! Bij ons kun je klimmen als apen en rennen als een cheeta. Ook kun je bij ons lekker broodjes roosteren boven het vuur of leren boogschieten als Robin Hood.

Ranja zit bij alle kinderfeestjes inbegrepen en koffie/thee voor de begeleiders is ook mogelijk!

Kijk hieronder voor alle kinderfeestjes

Kinderfeestjes Groningen Move-On Outdoor

Expeditie Birthday

Waan je in de wereld van Expeditie Robinson.
Welk team is het slimst en het sterkst?

survivalrun activiteit groningen Move-On Outdoor

Survival-Feestje

Klimmen en klauteren als echte apen!

Kinderfeestje Groningen

Ben je op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje in de provincie Groningen? Zoek niet verder! Bij Move On Outdoor hebben we een scala aan spannende en avontuurlijke activiteiten die perfect zijn voor kinderen van alle leeftijden. Of je nu een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon een leuke dag wilt vieren, wij bieden de ideale setting en activiteiten om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Ontdek de outdoor activiteiten van Move On Outdoor

Bij Move On Outdoor geloven we in de kracht van outdoor avontuur en teambuilding. Onze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ze helpen ook bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden, samenwerking en zelfvertrouwen bij kinderen. We bieden verschillende activiteiten aan die geschikt zijn voor kinderfeestjes in Groningen.

Boogschieten

Een van de populaire activiteiten bij Move On Outdoor is boogschieten. Kinderen kunnen hun vaardigheden testen en hun doelgerichtheid verbeteren terwijl ze leren schieten met pijl en boog. Onze ervaren instructeurs begeleiden de kinderen stap voor stap en zorgen voor een veilige omgeving.

Vlotten bouwen

Vlotten bouwen is een geweldige teambuilding-activiteit waarbij kinderen samenwerken om een stevig vlot te construeren. Ze leren over drijfvermogen, knopen leggen en creatief denken terwijl ze werken aan het bouwen van hun eigen vlot. Na het bouwen kunnen ze het vlot testen op het water en genieten van een spannend avontuur.

Survival clinic

Voor de avontuurlijke kinderen bieden we ook de survival clinic aan. Bij deze activiteit mogen jullie lekker vrij klimmen en klauteren. Samen met een ervaren instructeur gaan jullie allemaal hindernissen langs om te kijken hoe goed jullie kunnen klimmen. Wie is de echt avonturier van de groep?

Oriëntatietocht

Een oriëntatietocht is een spannend avontuur waarbij kinderen hun weg moeten vinden met behulp van een kaart. Jullie moeten aanwijzingen volgen, punten vinden en samenwerken om de 10 checkpoints te vinden. Het is een uitdagende en educatieve activiteit die kinderen helpt hun navigatievaardigheden te ontwikkelen.

Of kies voor de samengestelde kinderfeestjes van Move-On Outdoor

Maak van de verjaardag van jouw kind een onvergetelijk avontuur met ons samengestelde kinderfeestje! Onze ervaren gidsen staan klaar om de kinderen te begeleiden terwijl ze hun overlevingsvaardigheden testen op ons uitdagende parcours. Tijdens dit spectaculaire kinderfeestje, waar je kunt kiezen uit 2 verschillende programma’s, kunnen de avontuurlijke kids zich uitleven op touwbanen, netten, balken en slingertouwen. Onze gidsen zorgen ervoor dat elk kind veilig en met enthousiasme alle obstakels overwint. Wil je meer weten over de beide programma’s? Dan raden we je aan om de volgende pagina te bekijken. Bekijk de programma’s

Combineer een van de kinderfeestjes met een aanvullend uurtje klimmen!

Na afloop van een van de twee energieke programma’s is het uiteraard ook mogelijk om een uurtje te gaan klimmen op onze uitdagende klimwand. Dit is een ontzettend leuke activiteit en daarom enorm populair om samen met het kinderfeestje te boeken! Heerlijk klimmen en klauteren om het optimale uit het kinderfeestje te halen. Een absolute aanrader, wat ons betreft. Wil je meer weten of het combineren van het kinderfeestje met een aanvullende activiteit als de klimwand? Neem dan even contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Kinderactiviteiten Groningen en omstreken: Samen organiseren we een topdag

Bij Move On Outdoor begrijpen we dat elk kinderfeestje uniek is en speciale aandacht verdient. Of je nu een klein of groot feest wilt organiseren, we kunnen aan je wensen voldoen. We bespreken graag de mogelijkheden en stellen een activiteit samen dat perfect aansluit bij de interesses en leeftijd van de kinderen. En uiteraard zijn er ook verschillende mogelijkheden voor een lekkere, welverdiende consumptie.

Een dag om nooit te vergeten

Bij Move On Outdoor streven we ernaar om elk kinderfeestje in de provincie Groningen om te toveren tot een dag om nooit te vergeten. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en leuke omgeving waarin kinderen nieuwe vaardigheden kunnen leren en plezier kunnen beleven. We garanderen een onvergetelijke ervaring vol avontuur en teamwork.

De voordelen van Move-On Outdoor

De leukste kinderfeestjes vind je In Groningen en omstreken! Met verschillende arrangementen zorgen wij voor een uniek kinderfeestje voor het hele gezin: van ouders tot kinderen! Van creatieve workshops vlotten bouwen tot boogschieten, alles kan bij Move-On Outdoor in Nieuwolda, nabij Groningen! Bij ons ben je verzekerd van: Professionele en ervaren instructeurs: Bij Move-On Outdoor werken we met een team van professionele en ervaren instructeurs. Ze zijn deskundig op het gebied van outdoor-activiteiten en hebben de vaardigheden om de activiteiten op een veilige en leuke manier te begeleiden. Ze zorgen ervoor dat elke deelnemer de juiste instructies en begeleiding krijgt, zodat ze zich comfortabel en zelfverzekerd voelen tijdens de activiteiten. Breed scala aan activiteiten: Move-On Outdoor biedt een breed scala aan activiteiten om uit te kiezen. Of je nu van boogschieten, vlotten bouwen, survivalclinics of oriëntatietochten houdt, er is voor elk wat wils. We zorgen ervoor dat er voor iedereen, ongeacht de leeftijd of het ervaringsniveau, een geschikte activiteit is. Onze activiteiten zijn ontworpen om plezier, teambuilding en avontuur te combineren. Maatwerk en flexibiliteit: We begrijpen dat elk individu en elke groep uniek is. Daarom bieden we maatwerk en flexibiliteit aan. Of je nu een kinderfeestje, een bedrijfsuitje of een familie-uitje organiseert, we kunnen het programma aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften. We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het evenement volledig op maat wordt gemaakt om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Boek je kinderactiviteiten bij Move On Outdoor

Ben je klaar om het volgende kinderfeestje nabij Groningen te organiseren? Wacht dan niet langer en boek je kinderactiviteiten bij Move On Outdoor. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en we zorgen ervoor dat het feestje een groot succes wordt. Laat de kinderen genieten van een dag vol avontuur, plezier en nieuwe ervaringen bij Move On Outdoor.

Veel gestelde vragen

Welke leeftijden zijn geschikt voor de kinderactiviteiten bij Move On Outdoor in Groningen?

Bij Move On Outdoor bieden we kinderactiviteiten aan voor diverse leeftijdsgroepen vanaf 6 jaar. We passen de activiteiten aan op basis van de leeftijd en vaardigheden van de kinderen, zodat iedereen een leuke en uitdagende ervaring kan hebben.

Wat gebeurt er als het weer niet meewerkt op de dag van het kinderfeestje?

Bij Move On Outdoor houden we altijd rekening met de weersomstandigheden. Mocht het weer op de dag van het kinderfeestje niet meewerken, dan hebben we verschillende opties. Daarnaast hebben we ook alternatieve activiteiten die geschikt zijn voor minder goed weer, zoals teambuilding spellen of een speurtocht. Onze instructeurs zorgen ervoor dat het feestje hoe dan ook een succes wordt, ongeacht het weer. We houden de weersverwachtingen goed in de gaten en zullen indien nodig contact met jullie opnemen om eventuele wijzigingen door te geven.