Breed scala aan outdoor-activiteiten

Professionele instructeurs

Maatwerk en flexibiliteit

outdoor feestje

Jeugd survivalkamp 2024

Beleef een onvergetelijk avontuur op ons Jeugd Survival Kamp! Ons seizoen voor de zomervakantie sluiten we traditie-getrouw af met het Jeugd Survival Kamp, en we hebben een compleet vernieuwd programma voor jullie in petto! Bereid je voor op een weekend vol toffe activiteiten, zoals koken boven een  kampvuur, een uitdagend hoogteparcours en gave bos-spellen. Het Jeugd Survival Kamp is niet alleen de seizoensafsluiting voor onze jeugdleden, maar ook dé kans voor niet-leden om kennis te maken met ons!

Informatie jeugd survival kamp

Op zaterdag 6 juli om 10:00 uur trappen we het JSK af. Bij aankomst worden de kinderen in groepen verdeeld, waarbij vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk samen kunnen blijven. In deze groepen zullen ze verschillende activiteiten beleven. Natuurlijk is er ook tijd om te lunchen, en dat regelen wij voor jullie! Na de lunch volgen nog enkele activiteiten, voordat de kinderen beginnen met het bouwen van hun eigen bivak, waar ze ’s nachts zullen slapen. De kinderen kunnen zelf groepjes vormen om samen te slapen, maar niemand slaapt alleen. We voorzien ze van touwen en zeilen om ervoor te zorgen dat iedereen droog kan slapen.
Zodra het bivak gereed is, is er nog even tijd om vrij te spelen voordat het avondeten wordt geserveerd. Na een heerlijke maaltijd staan er nog enkele spannende avondspellen op het programma. Uiteraard mogen de kinderen nog even genieten bij het kampvuur voordat het rond 22:00 uur bedtijd is. Mocht je eerder moe zijn, dan is het natuurlijk toegestaan om eerder naar bed te gaan. Op zondagochtend starten we de dag om 08:00 uur met een smakelijk ontbijt, gevolgd door nog een paar geweldige activiteiten die we nog even geheimhouden 😉 Omstreeks 12:00 uur is het dan helaas alweer tijd om afscheid te nemen van het Jeugd Survival Kamp…

Informatie

Kosten:
vanaf €35 p.p

Begin:
6 juli 10:00 uur

Eind:
7 juli 12:00 uur

Leeftijd:
Vanaf 6 jaar

Locatie

Move-On Outdoor
Noorderlaan 16
9944 BT, Nieuwolda

Vragen?

Bel ons op 06-23315594

Stuur ons een mail

info@moveonoutdoor.nl

Veelgestelde vragen

Jazeker mag dat! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Wel moeten ze even apart opgegeven worden.

Een paar weken voor de JSK begint krijgt iedereen een e-mail waar alle informatie in staat omtrent wat je mee moet.

Nee, bij ons moet niks. Als je echt niet wilt blijven slapen kunnen papa en mama je op een afgesproken tijdstip weer ophalen.
Eventueel kan je dan ’s morgens weer gebracht worden om de rest van de activiteiten nog mee te maken.

Wel is het natuurlijk extra gezellig om te blijven slapen. Er is altijd leiding aanwezig die veel ervaring heeft met zomerkampen en je slaapt nooit alleen.

Ja, wij hebben het minimum aantal kinderen op 15 kinderen gezet omdat er anders te weinig deelnemers zijn om er een geslaagde dag van te maken.

Iedereen krijgt een factuur waar alle benodigde informatie op staat.

IMG 20240205 103035