Breed scala aan outdoor-activiteiten

Professionele instructeurs

Maatwerk en flexibiliteit

Ontdek de Highland-Expediton in Groningen

Bij Move-on Outdoor presenteren we met trots Highland-Expedition bedrijfsuitje – een onvergetelijke reis vol avontuur en teambuilding. Of je nu een klein team hebt of een grote groep collega’s, deze expeditie in highlandstijl biedt de perfecte combinatie van opwinding, uitdaging en samenwerking.

Wat Kun Je Verwachten?

Bij Move-on Outdoor hebben we Expedition-Highland gecreëerd, een uniek bedrijfsuitje dat het beste van twee werelden combineert: de avontuurlijke geest van Expeditie Robinson en de competitieve sfeer van de Highland Games.

Tijdens deze onvergetelijke expeditie word je ondergedompeld in de wildernis van Groningen. Teams worden uitgedaagd om raadsels op te lossen, aanwijzingen te volgen en samen te werken om zo veel mogelijk punten te verzamelen. Dit is geen gewoon bedrijfsuitje; het is een avontuur dat fysieke en mentale uitdagingen combineert met teambuilding en plezier.

Net als in Expeditie Robinson moeten deelnemers hun vaardigheden en creativiteit inzetten om obstakels te overwinnen en hun doelen te bereiken. Tegelijkertijd brengen de Highland Games een competitief element in het spel. Teams nemen het tegen elkaar op in traditionele Schotse activiteiten, zoals touwtrekken, houthakken en hooivork darten.

Deze expeditie biedt een breed scala aan activiteiten, van het oplossen van puzzels tot het leren van survivalvaardigheden zoals vuur maken. Het draait allemaal om teamwork, samenwerking en het overwinnen van uitdagingen.

Met Expedition-Highland kunnen bedrijven en teams hun grenzen verleggen, sterke teambanden opbouwen en een dag vol avontuur en plezier beleven in de prachtige natuur van Groningen. Ben je klaar om deze unieke uitdaging aan te gaan? Boek nu en maak je klaar voor een onvergetelijke expeditie!

Waarom Kiezen voor de Highlands-Expedition

  • Variatie aan Activiteiten: Expedition-Highland biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder wildernisverkenning, puzzels oplossen, survivalvaardigheden en Schotse Highland Games. Deze diversiteit zorgt voor een boeiende en afwisselende ervaring die geschikt is voor teams met verschillende interesses.

  • Teamwork en Samenwerking: Deze expeditie is ontworpen om teamwork en samenwerking te bevorderen. Teams worden uitgedaagd om gezamenlijke doelen te bereiken, raadsels op te lossen en obstakels te overwinnen. Het is de perfecte gelegenheid om de banden binnen het team te versterken en samen te groeien.

  • Professionele Begeleiding: Onze gekwalificeerde instructeurs staan klaar om deelnemers te begeleiden en zorgen voor een veilige en plezierige ervaring. Ongeacht je ervaringsniveau, onze experts zullen je door elke activiteit leiden, zodat iedereen zich comfortabel voelt in de wildernis.

Boek je Highlands-Expedition in Groningen

Klaar om je team uit te dagen en een onvergetelijk bedrijfsuitje te ervaren? Boek nu de Highlands-Expedition bij Move-on Outdoor in Groningen. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een dag vol avontuur en plezier!

Informatie

Kosten:
vanaf €35 p.p

Aantal Personen:
Minimaal 6

Duur:
Minimaal 2.5 uur

Locatie

Move-On Outdoor
Noorderlaan 16
9944 BT, Nieuwolda

Vragen?

Bel ons op 06-23315594

Stuur ons een mail

info@moveonoutdoor.nl

Voorbeeld programma

13.00  Ontvangst op locatie
13:15  Kennismaking met de begeleider, introductie programma en e.v.t. indeling teams
13:30 Start bedrijfsuitje
16:15 Einde bedrijfsuitje
16:30 Aanvang borrel (optioneel)
17:15 Aanvang BBQ (optioneel)

Offerte aanvragen