Activiteiten

Op zoek naar een super leuk avontuur deze meivakantie? Doe dan mee aan onze buitenspeeldagen of ouder-kind survival!

De buitenspeeldagen zijn op maandag 1 mei en dinsdag 2 mei van 09:30 tot 15:00 uur bieden wij een dag vol avontuur aan. De activiteiten zullen afhankelijk zijn van het weer, maar een kleine greep uit de selectie van activiteiten zijn: renspellen, vuur maken en gezekerd klimmen 🧗. Bovendien zullen we deze dag enkele super leuke nieuwe spellen uitproberen!
Deze dag is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en kost slechts €17,50 per persoon, inclusief lunch, drinken en een tussendoortje. We hanteren een maximum van 15 kinderen, dus schrijf je snel in om teleurstelling te voorkomen!

De ouder-kind survival is op vrijdag 28 april van 16:00 tot 17:00 uur en woensdag 3 mei van 10:00 tot 11:00 uur. Op deze dagen zullen we een superleuk programma aanbieden waarbij jullie beiden zowel fysiek als mentaal uitgedaagd zullen worden. De programma’s zijn op maat dus je hoeft niet bang te zijn dat je iets niet kunt, plezier staat voorop! De minimale leeftijd voor deze activiteit is 5 jaar.

Wie zijn wij

Wij zijn Move-On Outdoor en wij bieden een ongelooflijk aanbod aan outdoor activiteiten in Groningen. Zo kun je bij ons survivallen, boogschieten, vlotten bouwen en nog veel meer, Bij Move-On Outdoor is er voor ieder wat wils! Dus als je op zoek bent naar een onvergetelijke outdoor ervaring in Groningen, ga dan naar Move-On Outdoor!

Informatie

Datum en tijden:

Maandag 10 april van 09:30 -15:00 uur

Kosten:
€20,- p.p

Leeftijd:
5 – 12 jaar

Locatie

Move-On Outdoor

Noorderlaan 16
9944 BT, Nieuwolda

Google maps→

Vragen?

Direct aanmelden


Veelgestelde vragen

Jazeker mag dat! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Wel moeten ze even apart opgegeven worden.

– Extra schone schoenen voor de buitenspeeldagen.

– Eventueel (extra) schone kleren

– Je goede humeur!

Ja, wij hebben het minimum aantal kinderen op 5 kinderen gezet omdat er anders te weinig deelnemers zijn om er een geslaagde dag van te maken.

Iedereen krijgt een factuur/betaalverzoek na afloop van de activiteit

Al kunnen we nog zo’n leuk programma bedenken, we blijven een outdoorbedrijf en dat betekent dat de meeste van onze activiteiten buiten zijn. Een buitje is niet zo erg, maar de hele dag regen is minder. Wij behouden altijd het recht om een activiteit af te zeggen door weersomstandigheden. Uiteraard wordt er dan een passende oplossing gezocht voor de betaling, dit kan zijn een terugstorting of een buitenspeeldag op een andere dag. Dit wordt zodra het bekend is gedeeld met de aangemelden.

Heb je toch nog vragen? Neem dan vooral contact op en wij zullen jouw vragen zo snel mogelijk beantwoorden!