Breed scala aan outdoor-activiteiten

Professionele instructeurs

Maatwerk en flexibiliteit

Bedrijfs-/ teamuitjes Groningen

“Ontdek avontuurlijke bedrijfsuitjes in Groningen bij Move-on Outdoor. Wij bieden een scala aan spannende activiteiten, waaronder klimwanden, boogschieten, vuur maken, en nog veel meer. Onze evenementen zijn toegankelijk voor deelnemers van alle niveaus, of je nu een doorgewinterde avonturier bent of voor het eerst deelneemt aan dergelijke activiteiten. We zijn het hele jaar door beschikbaar en kunnen zelfs de catering voor je regelen. Boek nu voor een onvergetelijke dag vol teambuilding en plezier!”

Kijk hieronder voor alle bedrijfsuitjes

DSC 0366
IMG 20221007 164102 edit 205660637918097

Surival-games

Een avontuurlijke mix van klimmen, boogschieten, vuur maken en teamwork. Perfect voor teambuilding en plezier in de buitenlucht.

Bedrijfs-uitje-Groningen

Expedition-highland

Een uitdagend bedrijfsuitje met een vleugje avontuur. Verken de wildernis, los puzzels op en werk samen om de expeditie te voltooien.

IMG 20221007 163052 edit 205737022694127

Maatwerk

Creëer je eigen bedrijfsuitje op maat. Kies de activiteiten en het programma dat perfect bij jouw team past.

Onze experts helpen je graag!

Bel ons op 06-23315594

Stuur ons een mail

info@moveonoutdoor.nl

Voor beweging, ontwikkeling en plezier

Samen actief in de buitenlucht

In- en ontspanning

Welkom bij Move-on Outdoor: Jouw Beste Keuze voor Bedrijfsuitjes in Groningen

Bij Move-on Outdoor bieden we een breed scala aan avontuurlijke en sportieve bedrijfsuitjes in Groningen. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier of een mix van beiden, onze activiteiten zijn ontworpen om aan al je verwachtingen te voldoen.

Wat Bieden We?

Survivalbaan Challenge: Onze survivalbaan is een unieke ervaring waar teams zich een weg banen door uitdagende obstakels. Het is een geweldige manier om teamwerk en fysieke kracht te bevorderen, ongeacht je ervaringsniveau.

Klimwand Competitie: Test je klimvaardigheden en daag je collega’s uit om als eerste de top te bereiken. Onze klimwand biedt de perfecte omgeving om je grenzen te verleggen.

Boogschieten: Leer de kunst van het boogschieten onder begeleiding van ervaren instructeurs. Neem deel aan een leuke boogschietwedstrijd om je nauwkeurigheid te bewijzen.

Vuur Maken en Bushcraft: Verwerf essentiële overlevingsvaardigheden, zoals vuur maken in de wildernis. Een geweldige kans om nieuwe vaardigheden te leren.

Touw en Palen Uitdaging: Teams werken samen om constructies te bouwen met touwen en palen. Creativiteit en teamwork staan centraal.

Spelelementen: We voegen spelelementen toe aan de activiteiten om raadsels en uitdagingen te bieden voor extra plezier.

Wat Bieden We?

Bij Move-On Outdoor bieden we spannende en avontuurlijke bedrijfsuitjes die een onvergetelijke ervaring zullen zijn. Onze activiteiten zijn perfect voor teams die op zoek zijn naar opwinding, teambuilding en plezier.

Tijdens onze bedrijfsuitjes kunnen deelnemers uitdagingen aangaan, obstakels overwinnen en hun teamworkvaardigheden verbeteren. Of je nu kiest voor klimwanden, boogschieten, vuur maken of andere activiteiten, onze instructeurs zorgen voor een veilige en boeiende ervaring.

We begrijpen dat elk team uniek is, daarom kunnen we onze bedrijfsuitjes aanpassen aan jullie behoeften en doelen. Of je nu een kleine groep hebt of een groot evenement organiseert, wij zorgen voor een op maat gemaakt programma dat iedereen betrokken houdt en plezier biedt.

Veel gestelde vragen

Voor de activiteiten raden we comfortabele kleding aan die geschikt is voor buitenactiviteiten, zoals sportieve kleding en stevige schoenen. Het is ook handig om een extra setje kleding mee te nemen voor het geval je vies of nat wordt tijdens de activiteiten.

Het minimum aantal deelnemers voor de bedrijfsuitjes bij Move-On Outdoor is 15 personen.

Nee, ervaring is niet vereist. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een duidelijke uitleg en begeleiding bij elke activiteit, zodat iedereen kan deelnemen, ongeacht het niveau van ervaring. Of de kinderen nu beginners zijn of al ervaring hebben, ze zullen plezier beleven aan de activiteiten.

Ja, je kunt je eigen snacks en drankjes meenemen, geef dit wel van te voren even aan. Ook bieden wij de mogelijkheid om bij het boeken van een activiteit een consumptie toe te voegen. Van patat tot bbq, er is veel mogelijk!

Offerte aanvragen